• Mercator

Dom i Tehnika

Tražite novu tehničku opremu? U Mercatorovim prodavnicama tehnike pronaći ćete najrazličitije tehničke proizvode široke potrošnje pod najpoznatijim svetskim brandovima.

Ti proizvodi predstavljaju široku ponudu od malih kućnih i kuhinjskih aparata, proizvoda bele i braon tehnike pa sve do zabavne elektronike, akustike, te foto i kompjuterske opreme.

U društvu svetski priznatih imena

U našoj ponudi pronaći ćete kvalitetne aparate za domaćinstvo, belu tehniku i proizvode za negu tela svetski priznatih robnih marki: Gorenje, Bosch, Candy, Whirlpool, Philips, Braun, Moulinex, Rowenta, Tefal, Russell Hobbs, Remington i druge.

U ponudi proizvoda zabavne elektronike predstavljaju se robne marke: Philips, Samsung, Sony, LG, Panasonic, Gorenje, Sharp, Toshiba, Canon, Nikon, Fuji, Lenovo, Dell, Acer, HP i druge.

Pogodnosti za naše kupce

 • Beskamatna prodaja do 12 rata sa Pika karticom.
 • Boniteti Pika kartice priznaju se za plaćanje gotovinom, za plaćanje kreditnom Pika karticom, te prvi obrok obročne otplate sa Pika karticom.
 • Beskamatna prodaja na rate do 360 dana s čekovima građana.
 • Dostava na kućnu adresu do 30 km udaljenosti i to za robu u čija vrednost prelazi 15.000 RSD.

Kupovina na rate

Ponekad trebamo sebi da priuštimo i nešto više! Pobrinite se da u svoj dom redovno unosite potrebnu svežinu, te tako dodatno ulepšate trenutke koje kod kuće provodite sa svojim najdražima.

U specijalizovanim trgovinama Mercator Tehnike korisnicima Pika kartice nudimo mogućnost plaćanja do čak 12 rata bez kamata i drugih troškova, pri čemu je najniži iznos kupovine 2.000,00RSD, najmanji iznos rate 1.000RSD, a najmanji broj rata 2.

U raznolikoj ponudi proizvoda tehnike, alata i građevinskog materijala zasigurno ćete pronaći nešto i za sebe.

Prodavnice Mercator

 • m_tehnika_rs_4.jpg

  Tehnika

  U našim prodavnicama Mercator Tehnika pronaći ćete najrazličitije proizvode široke potrošnje, od proizvoda „sve za sto“, kućnog i kuhinjskog tekstila, malih kućnih aparata, proizvoda bele i braon tehnike, do potrošačke elektronike, te foto i računarske opreme. Sve to i još mnogo više nudimo vam u našim trgovinama Mercator Tehnike i Mercatorovim Hipermarketima, gdje ste u mogućnosti birati između proizvoda svjetski poznatih proizvođača.

 • mgradnja.jpg

  Gradnja, Vrt i agro

  Za sve koji donosite odluku o renoviranju kuće ili stana, pobrinuli smo se za bogatu i povoljnu ponudu fasada, keramike, boja i lakova, najrazličitijih alata, elektro opreme i još mnogo toga. Takođe, nudimo vam bogatu opremu iz programa sve za vrt i okućnicu, od proizvoda vrtne galanterije i mehanizacije do proizvoda programa za zalivanje. Sve to i još mnogo više čeka vas u prodavnicama Mercator Tehnike.