Nekretnine

Nekretnine

U želji da budemo sve bolji i veći – za vas, ali i sa vama rastemo! 

Kompanija Mercator-S konstantno radi na unapređenju svojih usluga širenjem maloprodajne mreže trgovinskih lanaca, izgradnjom i adaptacijom prostora za IDEA prodavnice, Roda markete i Mercator hipermarketa kako bi bila bliže svojim potrošačima i pružila im najbolju uslugu na tržištu. Takođe, nudimo svoje poslovne prostore za izdavanje, za razvoj vašeg biznisa. Ukoliko tražite ili nudite poslovni prostor, javite nam se i postanite deo tima koji pobeđuje.

Iznajmljujemo poslovni prostor

Poslovni prostor po meri vašeg poslovanja

Izaberite prostor prilagođen potrebama i namenama vašeg poslovanja i krenite putem uspeha. Ukoliko tražite idealan prostor za vaš biznis, na pravom ste mestu. Kompanija Mercator-S vam nudi iznajmljivanje poslovnih prostora na najboljim i najprometnijim lokacijama, u gradovima i mestima širom Srbije. Veliki izbor različitih objekata, drugačijih struktura i kvadratura omogućava vam da pronađete savršeni objekat i lokaciju za vaš tip poslovanja i time obezbedite siguran i čvrst temelj na kome ćete graditi svoj biznis.

IZABERITE IDEALNU LOKACIJU I POPUNITE FORMULAR

Ponudite poslovni prostor

Postanite deo najbrže rastućeg maloprodajnog lanca trgovina u Srbiji.

Svoje poslovanje zasnivamo na vrhunskoj usluzi koja je na nivou svetskih standarda u modernom retail-u. Tražimo poslovne prostore širom Srbije za otvaranje novih prodavnica koje će nam omogućiti da svim svojim potrošačima pružimo najbolju uslugu.

POŠALJITE NAM PONUDU