Benefiti

BENEFITI ZA ZAPOSLENE

U Mercator-S smo ponosni na svoje zaposlene. Zato nam je važno stvaranje pozitivnog radnog okruženja i radne atmosfere u kojoj svako dobija priliku da ostvari svoj pun potencijal na poslu i poveća stepen zadovoljstva i na taj način doprinese uspehu kompanije.

Pored profesionalnog razvoja i stalnog usavršavanja zaposlenih, kroz svakodnevni rad sa zaposlenima nastojimo da vrednujemo i nagradimo doprinos svakog pojedinca, omogućimo veću odgovornost i nezavisnost u poslu i to sve kroz kontinuirane inovacije i promene u radnom okruženju koje njihov rad čine ugodnijim i zanimljivijim.

FAMILY FRIENDLY BENEFITI

1

Family friendly sertifikat je dokaz da kompanija Mercator-S sprovodi niz mera kojima na značajan način utiče na uslađivanje poslovnog i privatnog života, što je jedan od najvećih izazova današnjeg vremena.
Saznaj više


DODATNE POGODNOSTI

2

U želji da našim zaposlenima pružimo što bolje uslove rada i omogućimo im da se osećaju motivisano, uveli smo niz dodatnih pogodnosti.
Saznaj više


I PORED BENEFITA, BENEFITI

3

U saradnji sa brojnim kompanijama, omogućavamo različite popuste na proizvode i usluge, što našim zaposlenima pruža dodatnu vrednost i olakšava svakodnevne troškove.
Saznaj više